Geen producten in winkelwagen Shop nu
Je hebt nog geen items in je offerte aanvraag formulier Shop nu
Sorteren Naam A-Z
Sorteren
Items per pagina 24
Items per pagina
Categorieën Carnis Hondenvoeding Categorieën
Prijs
  • Prijs
    -
  • tot

Carnis Hondenvoeding

Carnis Hondenbrokken

De hond stamt af van de wolf (Canis Lupus) en daar ligt dan ook de basis van ons merk. Natuurlijk is de hond gedomesticeerd (vermenselijkt), maar Carnis gaat ervanuit dat een gezonde hond (net als de wolf) die bijvoorbeeld nog pup is of juist senior, niet anders eet, maar meer of minder eet.

Voor elke hond
In ons assortiment vind je geperste brokken in twee formaten: Small, voor kleine hondenrassen en puppy's en Regular voor middelgrote en grote hondenrassen, op basis van vier verschillende dierlijke eiwitbronnen: kip, zalm, lam en konijn. Doordat de brokken totaal verschillend zijn qua ingrediënten en alle benodigde voedingsstoffen bevatten, is er voor iedere hond een passende voeding. Dit maakt het geschikt voor honden van elk formaat en alle leeftijden.

Hoogwaardige grondstoffen
Er wordt gebruik gemaakt van hoogwaardige natuurlijke grondstoffen, zonder toevoeging van kunstmatige kleur-, geur- en smaakstoffen. Dit maakt de voeding naast gezond ook onweerstaanbaar lekker. Daarnaast zit er in de voeding alleen vlees dat geschikt is voor menselijke consumptie, maar daar niet voor wordt gebruikt vanwege uiterlijk of simpelweg vanwege het gebrek aan vraag de hier naar.

Licht verteerbaar
De brokken zijn compact en zwellen niet op in de maag, maar vallen in korte tijd uit elkaar, waardoor de maag niet overbelast wordt. Door de manier van bereiden van de brokken, persen bij relatief lage temperatuur van ±80◦C, komen de hoogwaardige grondstoffen optimaal tot hun recht en blijven de voedingsstoffen behouden.

Toont 8 van de 8 Producten
Toont 8 van de 8 Producten

Op onze website Casper Dierenspeciaalzaak vindt u een ruim assortiment Carnis Hondenvoeding voor uw huisdier. En in onze winkel in Noord-Scharwoude is het assortiment Carnis Hondenvoeding nog veel groter. Staat het gezochte artikel er niet bij of heeft u een vraag? Bel ons op 0226-318614 of app naar 06-20875463